Commerciële werkstudent

Solliciteer nu

Commerciële werkstudent

Ben jij commercieel, schakel je gemakkelijk en ben jij klant- en servicegericht? Woon je in de omgeving van Rotterdam en houd je van interieur? Ja… lees dan verder want misschien ben jij dan wel geknipt voor deze job en word je onderdeel van ons jonge en ambitieuze team!

Contracted · BigBrands

Jouw rol...

Als werkstudent ben je breed en flexibel inzetbaar op allerlei voorkomende werkzaamheden binnen BigBrands, maar je zal je voornamelijk bezighouden met het ondersteunen van ons project- en sales team. Je bent gestructureerd en commercieel ingesteld en denkt vanuit de klant. Zo zorg jij ervoor dat onze klanten zich gehoord en geholpen voelen en jouw collega’s optimaal zijn ondersteund. Jij hebt daarnaast oog voor detail en vindt het leuk om samen met het team een prachtig eindresultaat te creëren voor de klant.

Jouw profiel

Je bent flexibel inzetbaar en schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden. Je geniet ervan als het je is gelukt om collega’s en klanten te ontzorgen. Je bent goed met mensen en communicatief sterk. Je toont initiatief en hebt vaak aan een paar woorden genoeg om met je werk te kunnen starten. Natuurlijk ben je iemand op wie we kunnen bouwen en die we kunnen vertrouwen. 

Wat breng je mee?

Beschik jij over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en ben je in bezit van een rijbewijs?  Ben je daarnaast computervaardig en sociaal en communicatief sterk? Dan komen wij graag met jou in contact. 

BigBrands biedt jou:

Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam! Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen. 

Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor initiatief en het nastreven van jouw ambities.

FD Gazellen

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. BigBrands heeft deze mooie prijs al vijf jaar op rij mogen winnen!

FD Gazellen 2023

FD Gazellen 2021

FD Gazellen 2020


FD Gazellen 2019


FD Gazellen 2018


FD Gazellen 2017


Word jij mijn nieuwe collega?

Zie jij jezelf hier 

al tussen staan?

Herjan

Owner / Business development

Vera

Team Lead Internal Sales

Is al ruim vijf jaar onderdeel van ons team!

Lees hier meer over mij!

Yara

Project Manager

Beau 

Accountmanager

Beau is altijd op zoek naar de leukste, meest prachtige en unieke merken.

Lees hier meer over mij!

Wendy

Administrator order processing

Yasmin

Projectmanager

Stephanie

Projectmanager

Dennis

Head of Operations & Finance

Yvon

Internal Sales

Myrthe

Internal Sales

Zie jij jezelf al werken midden in het centrum van Rotterdam?

Benieuwd naar where the magic happens? Bekijk ons kantoor in hartje centrum!