Controller

Solliciteer nu

Finance manager

Kom jij als onze nieuwe "Chef Euro's" de financiën naar een next level tillen?

Full-time

Hier gaat jouw hart sneller van kloppen...

Je bent een gepassioneerd financieel talent en zet graag je tanden in onze financiën. Jij neemt het voortouw om deze, samen met de DGA, naar een next level te tillen. Je hebt de nodige ervaring opgedaan en snapt hoe financiële processen lopen. Jij kent de details van balansen als de binnenkant van je broekzak! Je bent pas tevreden wanneer onze administratieve processen gestroomlijnd lopen en alles up to date en op orde is.

Jij bent dus ambitieus, houdt van een uitdaging en hebt naast financiële ook sociale skills! Ja, ja en ja? Dan pas je in ons BigBrands team.

  Jouw rol...

  Jij bent het financiële geweten van de organisatie en cijfermatig zeer sterk onderlegd. Door jouw support wordt het voor je collega’s een tweede natuur om het financiële aspect te borgen in hun werk. Uiteraard voorzie je de directeur (ongevraagd) van goede adviezen met het oog op de toekomst. Je kijkt kritisch naar de interne processen en bent altijd bezig om zaken sneller, beter en slimmer te doen. Tevens ben je Nederlands sprekend.

  Dit ga je doen...

  • Jij richt je op het creëren van overzicht en de weergave van de cijfers.
  • Je focust je op fiscale noodzakelijkheden, rapportages en interne control maatregelen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de jaarrekeningen en je maakt procedures en richtlijnen die de organisatie verder helpen.
  • Jij bouwt verder aan een solide (financieel) fundament waarop BigBrands kan groeien en hebt de mogelijkheid en ambitie om qua ontwikkeling en positie mee te groeien.
  • Uiteindelijk ben je misschien wel in de gelegenheid om je eigen team op te bouwen!

  Wat breng je mee...

  • Jij bent in het bezit van een afgeronde financiële- of bedrijfseconomische opleiding op minimaal Bachelor niveau en hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol.
  • Jij bent sterk in plannen & organiseren, staat stevig in je schoenen en bezit de nodige overtuigingskracht.
  • Je bent een pionier die een uitdaging niet uit de weg gaat.
  • Met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid weet je verwachtingen goed te managen. Uiteraard ben je analytisch sterk, heb je oog voor detail en neem je gemakkelijk initiatief.
  • Excel+ skills, je doorziet snel dingen en bent een held in draaitabellen
  • Ondanks dat je zelfstandig uit de voeten kunt, ben je je bewust van de kracht van samenwerking en investeer je hierin.
  • Ervaring in de interieurbranche is een pre.

   BigBrands biedt jou:

   Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam! Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen.

   Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor initiatief en andere gave dingen.

   Ben jij net zo enthousiast als wij en matcht dit profiel helemaal? Dan kun jij onderdeel van ons team worden! Solliciteer direct.

   FD Gazellen

   Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. BigBrands heeft deze mooie prijs al vier jaar op rij mogen winnen!

   FD Gazellen 2020


   FD Gazellen 2019


   FD Gazellen 2018


   FD Gazellen 2018


   Word jij mijn nieuwe collega?

   Zie jij jezelf hier 

   al tussen staan?

   Herjan

   Owner / Business development

   Mary

   Senior Accountmanager

   Vera

   Team Lead Internal Sales

   Is al ruim vijf jaar onderdeel van ons team!

   Lees hier meer over mij!

   Dexter

   Internal Sales

   Een gezellige klusser die houdt van mooie designspullen

   Lees hier meer over mij!

   Jeroen 

   Internal Sales

   Een echte kenner van het vak met meer dan 24 jaar ervaring

   Lees hier meer over mij!

   Elaine

   Lead Project Manager

   Een fan van wereldkeukens en design

   Lees hier meer over mij!

   Yara

   Project Manager

   Beau 

   Internal Sales

   Bart

   Office Manager

   Yannick

   Internal Sales

   Volg ons op Instagram