Customer Support

Solliciteer nu

Customer Support 

Kom jij als klantgerichte topper ons team versterken?

Full-time · BigBrands

Zet jij de klant altijd op de eerste plaats, werk je accuraat en kun je snel schakelen? Heb je geen moeite om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden, ben je cijfermatig sterk en heb je daarnaast ook nog affiniteit met interieur en design? Misschien ben jij dan wel geknipt voor deze baan!

Jouw rol...

Als medewerker Customer Support werk je nauw samen met de andere afdelingen en ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten en leveranciers. Je komt te werken op de afdeling Customer Service die verantwoordelijk is voor het controleren en verwerken van de orderbevestigingen, het opstellen van kleine offertes en het zorgen dat deze goed verwerkt en uitgeleverd worden aan de klanten. Ook voor servicepunten kunnen de klanten jou  bij jou terecht. Jouw doel is om klanten tevreden te houden. 

Jij hebt de orderbevestigingen gecheckt en bij afwijkingen geschakeld met onze leveranciers om zo alles weer kloppend te krijgen. Door jouw inzet komen we later in het proces niet voor vervelende verrassingen te staan en voelen jouw collega’s van Internal sales en Projectmanagement zich ontzorgd. In het systeem zijn de bestellingen en orders steeds controleerbaar. Signaleer je onlogische dingen in een orderbevestiging, dan schakel je hierover met de juiste leverancier en/ of collega.

Daarnaast zorg jij ervoor dat de order mailbox up to date is. Wat je zelf kan oppakken heb je opgepakt. Overige zaken heb je gelegd bij je collega’s, zodat deze tijdig worden afgehandeld. Komt er een kleine order binnen via de ordermail, dan maak je hiervoor de offerte en zorg jij voor de levering en afwikkeling hiervan. Op kantoor pak jij de front office werkzaamheden op zoals het welkom heten van bezoek, het beantwoorden van de telefoon en het zorgen dat het kantoor er altijd piekfijn uitziet.

 Jouw profiel

Je geniet ervan om zaken kloppend en gestructureerd te houden en schakelt gemakkelijk. Je houdt het overzicht en weet met gemak de juiste prioriteiten te stellen. Jij bent een echte teamplayer die ervoor zorgt dat collega’s blindelings kunnen vertrouwen op de orderadministratie en niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.

Onderstaand een week uit jouw agenda:

Wat kenmerkt jou nog meer...

Jij ben accuraat, een probleemoplosser en toont initiatief. Je blijft rustig onder stress en bent ‘goed met mensen’; sociaal en communicatief sterk! Je hebt affiniteit met design en interieur, of nog beter: ervaring in deze branche.

Waar ga je werken?

Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam, waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen.

Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor initiatief en het nastreven van jouw ambities.

Wat breng je mee?

Beschik jij over minimaal MBO werk- en denkniveau en kun je zowel in het Nederlands als het Engels uit de voeten? Beschik jij daarnaast over uitstekende schriftelijke- en mondelinge vaardigheden? Ben je 32-40 uur per week beschikbaar? Dan komen wij graag met jou in contact!


  BigBrands biedt jou:

  Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam! Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen.

  Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor initiatief en andere gave dingen.

  • Marktconform salaris
  • Bonusregeling
  • Telefoon, laptop, thuiswerkplek en wat je nog meer nodig hebt om je werk goed te doen
  • Arbeidsovereenkomst voor 7 maanden met daarna uitzicht op een blijvende functie
  • Doorgroeimogelijkheden in de vorm van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan met bijbehorend budget
  • Korting op de mooiste designitems

  FD Gazellen

  Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. BigBrands heeft deze mooie prijs al vier jaar op rij mogen winnen!

  FD Gazellen 2020


  FD Gazellen 2019


  FD Gazellen 2018


  FD Gazellen 2018


  Word jij mijn nieuwe collega?

  Zie jij jezelf hier 

  al tussen staan?

  Herjan

  Owner / Business development

  Vera

  Team Lead Internal Sales

  Is al ruim vijf jaar onderdeel van ons team!

  Lees hier meer over mij!

  Yara

  Project Manager

  Beau 

  Accountmanager

  Beau is altijd op zoek naar de leukste, meest prachtige en unieke merken.

  Lees hier meer over mij!

  Wendy

  Administrator order processing

  Yasmin

  Projectmanager

  Stephanie

  Projectmanager

  Dennis

  Head of Operations & Finance

  Anna

  Projectmanager

  Yvon

  Internal Sales

  Myrthe

  Internal Sales

  Zie jij jezelf al werken midden in het centrum van Rotterdam?

  Benieuwd naar where the magic happens? Bekijk ons kantoor in hartje centrum!