Customer Support

Solliciteer nu

Customer Support 

Word jij als Customer Support Medewerker de schakel tussen de verschillende afdelingen, onze klanten en leveranciers?

Full-time | Part-time | Hybrid · BigBrands

Welkom bij BigBrands, waar passie voor interieur en design samenkomen en we streven om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Als toonaangevende leverancier van hoogwaardig meubilair en innovatieve oplossingen voor diverse projecten blijft ons dynamische team groeien. Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven Customer Support Medewerker om ons team te versterken en ons commerciële potentieel verder te benutten.

Onze missie

BigBrands omarmt eigenwijsheid in het creëren van moderne, functionele en duurzame ruimtes die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn voor mens en planeet. Onze missie is gebaseerd op innovatie, duurzaamheid en teamontwikkeling, en we zijn vastbesloten om de wereld van projectinrichting een nieuwe impuls te geven. We streven naar inspirerende ruimtes die niet alleen mensen transformeren, maar ook gemeenschappen verrijken. Onze visie is gedurfd en rebels, waarin we samenwerking en technologie omarmen om de toekomst van projectinrichting te herdefiniëren.

Waar ga je werken? 

Bij BigBrands werk je samen in een informele setting met betrokken collega’s en een no-nonsense instelling. Ons kantoor bevindt zich in hartje Rotterdam, waar we samen projecten neerzetten om trots op te zijn. Wij bieden een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen. Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen.

About the job

Als Customer Support Medewerker ben jij de schakel tussen verschillende afdelingen, klanten en leveranciers. Je maakt deel uit van de afdeling Customer Support, waar jouw taak is het controleren en verwerken van orderbevestigingen, het opstellen van kleine offertes en de zorgvuldige afhandeling richting klanten centraal staat. Ook voor servicepunten zijn klanten bij jou aan het juiste adres, en jouw ultieme doel is klanten tevreden houden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, waarbij je nauw samenwerkt met diverse afdelingen.

Dit ga je doen:

Het controleren en verwerken van orderbevestigingen is een essentieel onderdeel van jouw verantwoordelijkheden. Bij afwijkingen in orderbevestigingen schakel je direct met leveranciers om alles in lijn te brengen, zodat vervelende verrassingen in latere processen worden voorkomen. Je zorgt ervoor dat bestellingen en orders in het systeem altijd controleerbaar zijn.

De ordermailbox houd je up-to-date, waarbij je zelfstandig zaken oppakt en andere zaken effectief delegeert aan collega's voor tijdige afhandeling. Bij binnenkomende kleine orders via de ordermail ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de offerte en het zorgvuldig regelen van levering en afwikkeling.

Dit is wie je bent...

Je geniet ervan om zaken kloppend en gestructureerd te houden en schakelt gemakkelijk. Je houdt het overzicht en weet met gemak de juiste prioriteiten te stellen. Jij bent een echte teamplayer die ervoor zorgt dat collega’s blindelings kunnen vertrouwen op de orderadministratie en niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.  Daarnaast ben je accuraat, een probleemoplosser en toon je initiatief. Je blijft rustig onder stress en bent sociaal en communicatief sterk.  Affiniteit met design en interieur, of bij voorkeur ervaring in deze branche, is een pluspunt.

Wat breng je mee?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau

 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk

 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wat breng je mee?

Beschik jij over minimaal MBO werk- en denkniveau en kun je zowel in het Nederlands als het Engels uit de voeten? Beschik jij daarnaast over uitstekende schriftelijke- en mondelinge vaardigheden? Ben je 32-40 uur per week beschikbaar? Dan komen wij graag met jou in contact!

BigBrands biedt jou:

Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam! Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen.

Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor initiatief en andere gave dingen.

 • Marktconform salaris

 • Bonusregeling

 • Telefoon, laptop, thuiswerkplek en wat je nog meer nodig hebt om je werk goed te doen

 • Arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met daarna uitzicht op een blijvende functie

 • Doorgroeimogelijkheden in de vorm van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan met bijbehorend budget

 • Korting op de mooiste designitems

 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime contract

 • Een extra vrije dag op je verjaardag

 • Iedere dag wordt de lunch voor jou verzorgd

 • Leuke teamuitjes en bezoeken aan beurzen en leveranciers om jouw kennis van de merken te vergroten

FD Gazellen

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. BigBrands heeft deze mooie prijs al vier jaar op rij mogen winnen!

FD Gazellen 2023

FD Gazellen 2021

FD Gazellen 2020


FD Gazellen 2019


FD Gazellen 2018


FD Gazellen 2017


Word jij mijn nieuwe collega?

Zie jij jezelf hier 

al tussen staan?

Herjan

Owner / Business development

Vera

Team Lead Internal Sales

Is al ruim vijf jaar onderdeel van ons team!

Lees hier meer over mij!

Yara

Project Manager

Beau 

Accountmanager

Beau is altijd op zoek naar de leukste, meest prachtige en unieke merken.

Lees hier meer over mij!

Wendy

Administrator order processing

Yasmin

Projectmanager

Stephanie

Projectmanager

Dennis

Head of Operations & Finance

Yvon

Internal Sales

Myrthe

Internal Sales

Zie jij jezelf al werken midden in het centrum van Rotterdam?

Benieuwd naar where the magic happens? Bekijk ons kantoor in hartje centrum!