Internal Sales

Solliciteer nu

Internal Sales

Kom jij als commercieel talent ons team versterken?

Full-time | Parttime | Hybrid · BigBrands

Ben jij ondernemend, commercieel en heb je oog voor detail? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met interieur en design? Misschien ben jij dan wel geknipt voor deze baan!

Jouw rol...

Als Internal Sales Medewerker ben jij de steun en toeverlaat van onze accountmanagers en projectmanagers. Jij zorgt dat alles perfect voor ze geregeld wordt en houdt controle over de klanten die jullie sámen bedienen. Jij stelt aantrekkelijke offertes op voor onze klanten: je pluist in meer dan 400 merken en zorgt dat de juiste commerciële en esthetische afwegingen gemaakt worden.

Je geniet van afwisseling, houdt graag meerdere ballen in de lucht, weet de juiste prioriteiten te stellen en kan tegen werken met deadlines. Kortom, geen dag is hetzelfde; onderstaand een week uit jouw agenda.

Dit ga je doen...

Als Internal Sales medewerker schakel jij tussen klant en leverancier. Jij houdt orde en overzicht en zorgt dat de verwachtingen gemanaged zijn. Samen met de accountmanagers zorg je dat de mooiste projecten naar binnen gehaald worden, maar ook zelfstandig weet jij orders te scoren. Je bouwt een relatie op met klanten en bent het eerste aanspreekpunt. Hier zit jouw uitdaging en ruimte voor commerciële groei.

Wat kenmerkt jou nog meer...

De nieuwe collega die wij zoeken, heeft lef, toont initiatief, bepaalt de strategie ten aanzien van uit te brengen offertes en legt makkelijk contact met anderen. Je bent gestructureerd en commercieel ingesteld, je bent communicatief sterk en managed de verwachtingen, hebt oog voor detail en vindt het leuk om samen met het team een prachtig eindresultaat te creëren voor de klant. Je hebt affiniteit met design en interieur, of nog beter: ervaring in deze branche.

Waar ga je werken?

Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam! Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn.

Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen.

Wat breng je mee?

Beschik jij over MBO+/ HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële rol? Ben jij Nederlands sprekend en beschik jij daarnaast over uitstekende schriftelijke- en mondelinge vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels? Ben je fulltime beschikbaar? Dan komen wij graag met jou in contact!


  BigBrands biedt jou:

  Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam! Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen.

  Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor initiatief en andere gave dingen.

  • Marktconform salaris
  • Bonusregeling
  • Telefoon, laptop, thuiswerkplek en wat je nog meer nodig hebt om je werk goed te doen
  • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met daarna uitzicht op een blijvende functie
  • Doorgroeimogelijkheden in de vorm van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan met bijbehorend budget
  • Korting op de mooiste designitems

  FD Gazellen

  Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. BigBrands heeft deze mooie prijs al vijf jaar op rij mogen winnen!

  FD Gazellen 2021

  FD Gazellen 2020


  FD Gazellen 2019


  FD Gazellen 2018


  FD Gazellen 2017


  Word jij mijn nieuwe collega?

  Zie jij jezelf hier 

  al tussen staan?

  Herjan

  Owner / Business development

  Vera

  Team Lead Internal Sales

  Is al ruim vijf jaar onderdeel van ons team!

  Lees hier meer over mij!

  Yara

  Project Manager

  Beau 

  Accountmanager

  Beau is altijd op zoek naar de leukste, meest prachtige en unieke merken.

  Lees hier meer over mij!

  Wendy

  Administrator order processing

  Jasmine

  Internal Sales

  Yasmin

  Projectmanager

  Stephanie

  Projectmanager

  Dennis

  Head of Operations & Finance

  Zie jij jezelf al werken midden in het centrum van Rotterdam?

  Benieuwd naar where the magic happens? Bekijk ons kantoor in hartje centrum!