Office Support Coördinator

Solliciteer nu

 Office Support Coördinator 

Ben jij een sprankelende, energieke en communicatief sterke regelaar? Een echte duizendpoot die het heerlijk vindt dat geen dag hetzelfde is en ervan geniet om structuur aan te brengen in een kantoor? Lees dan vooral even verder!

Part-time | Full-time · BigBrands

Over ons

Welkom bij BigBrands, waar passie voor design en functionaliteit samenkomen en we graag de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Als toonaangevende projectinrichter leveren wij hoogwaardig meubilair en innovatieve oplossingen voor diverse projecten. Ons dynamische team groeit, en daarom zijn wij op zoek naar een gedreven Office Support Coördinator om ons team te versterken.

Waar ga je werken?

Als Office Support Coördinator ben jij de stabiele basis binnen ons zenuwcentrum in hartje Rotterdam. Zoals je misschien weet, zijn wij jong, groeiende en hebben we een gigantische drive om zo veel mogelijk bedrijven, restaurants, hotels, huizen en instellingen te voorzien van prachtige interieurdesign-items. We zijn niet voor niks al vijf keer FD Gazelle en willen de zesde keer graag ook weer FD Gazelle worden. Dit brengt een hoop energie, en soms een zekere hectiek, met zich mee. Jij vindt het heerlijk om hierop in te spelen! Wat vragen we zoal van jou?

Functieomschrijving

Als Office Support Coördinator ben jij onze nieuwe favoriete collega ;) Jij zorgt ervoor dat de heartbeat van het bedrijf blijft doorgaan, onze klanten tevreden zijn (zelfs op afstand), en ons prachtige kantoor functioneel en representatief blijft.  Jij hebt het overzicht en weet precies wat er nodig is om alles op rolletjes te laten verlopen. Jij hebt de oplossing al bedacht als wij de vraag nog niet eens hebben gesteld!

Jouw verantwoordelijkheden omvatten het effectief managen van kantoor en faciliteiten, inclusief alle relevante aspecten. Je draagt actief bij aan verbeteringen binnen de gehele organisatie, of het nu gaat om innovaties in Google Workspace of andere initiatieven die de efficiëntie en samenwerking van collega's bevorderen. Daarnaast organiseer je succesvol kantoor gerelateerde evenementen die bijdragen aan een positieve werkomgeving. Je biedt ondersteuning aan het managementteam om soepele bedrijfsprocessen te waarborgen en voert diverse administratieve taken uit, variërend van financiële werkzaamheden tot personeelsadministratie en Marketing, zoals Social Media activiteiten.

Jouw profiel

De nieuwe collega die wij zoeken, is goed in plannen & organiseren en daarmee in ontzorgen. Je bent representatief, benaderbaar, energiek en je kunt prima zelfstandig werken. Je hebt oog voor details, je bent klantgericht, assertief en je voelt je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor. Je vindt het heerlijk om de hele dag te schakelen tussen werkzaamheden. Ook onder druk houd jij je hoofd koel en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

Beschik jij over MBO/HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol? Ben je tussen de 20-40 uur beschikbaar? Solliciteer dan direct!

BigBrands biedt jou:

Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam! Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen.

Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor initiatief en andere gave dingen.

  • Marktconform salaris

  • Bonusregeling
  • Telefoon, laptop, thuiswerkplek en wat je nog meer nodig hebt om je werk goed te doen
  • Arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met daarna uitzicht op een blijvende functie
  • Doorgroeimogelijkheden in de vorm van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan met bijbehorend budget
  • Korting op de mooiste designitems
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime contract
  • Een extra vrije dag op je verjaardag
  • Iedere dag wordt de lunch voor jou verzorgd
  • Leuke teamuitjes en bezoeken aan beurzen en leveranciers om jouw kennis van de merken te vergroten

FD Gazellen

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. BigBrands heeft deze mooie prijs al vier jaar op rij mogen winnen!

FD Gazellen 2023

FD Gazellen 2021

FD Gazellen 2020


FD Gazellen 2019


FD Gazellen 2018


FD Gazellen 2017


Word jij mijn nieuwe collega?

Zie jij jezelf hier 

al tussen staan?

Herjan

Owner / Business development

Vera

Team Lead Internal Sales

Is al ruim vijf jaar onderdeel van ons team!

Lees hier meer over mij!

Yara

Project Manager

Beau 

Accountmanager

Beau is altijd op zoek naar de leukste, meest prachtige en unieke merken.

Lees hier meer over mij!

Wendy

Administrator order processing

Yasmin

Projectmanager

Stephanie

Projectmanager

Dennis

Head of Operations & Finance

Yvon

Internal Sales

Myrthe

Internal Sales

Zie jij jezelf al werken midden in het centrum van Rotterdam?

Benieuwd naar jouw speelveld als Office Manager? Bekijk ons kantoor in hartje centrum!