Vanwege COVID-19 nemen we geen sollicitaties aan. Wil je een notificatie ontvangen zodra je weer kunt solliciteren?Notificeer mij

Projectmanager

Solliciteer nu

Project Manager

Ben jij... een commercieel denkende Projectmanager met sterke organisatorische skills? Gedij jij het beste in een hectische omgeving? Vind je het heerlijk om samen met een team je schouders onder een project te zetten? Lees dan snel verder!

Full-time · BigBrands

Jouw rol...

Als commerciële Projectmanager regel jij de zakelijke kant van de creatieve business. Je bent verantwoordelijk voor de perfecte uitvoering van prachtige projecten zoals de inrichting van het Rijksmuseum, ‘The Base’ op Schiphol en verschillende internationale hotels. Voor deze klanten regel je van het begin tot het einde een project tot in de puntjes: van planning en budget tot de uitvoering en het gewenst eindresultaat! Je vormt een “één-tweetje” met onze Accountmanager en je bent de steun en toeverlaat van je klant. Dit doe je door proactief mee te denken en te handelen, maar ook door pragmatisch te zijn. Kortom: jij krijgt dingen voor elkaar!

Dit ga je doen…

Je bedient klanten van klein tot groot en van weinig tot veel. Organiseren is jouw tweede natuur. Je hebt oog voor detail, weet moeiteloos te prioriteren en jij hebt alles in de smiezen waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Je bent pas tevreden als je klant blij is.

Samen met het team werk je doelgericht aan ambitieuze projecten bij mooie klanten. Je gaat vanzelfsprekend naar de klanten toe en je ondersteunt de projecten van teamgenoten waar nodig, dus ook in de voorbereiding. Het is belangrijk dat je een teamplayer bent maar je vindt het ook heerlijk om zelfstandig voor klanten in de weer te zijn.

Wat kenmerkt jou nog meer...

De nieuwe collega die wij zoeken is initiatiefrijk, resultaatgericht en accuraat. Je bent graag “in control” en je vindt het te gek om BigBrands verder op de kaart te helpen zetten. De rol is niet zo zeer creatief van aard maar meer zakelijk. Wel is het een fijne bijkomstigheid als je affiniteit hebt met design en interieur, of nog beter: ervaring in deze branche. Je deinst niet terug voor deadlines en gaat pragmatisch om met onvoorziene situaties. Heb jij hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met projectmanagement? Beschik jij over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels? Dan ben jij geknipt voor deze baan!


  BigBrands biedt jou:

  Werken bij BigBrands betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in hartje Rotterdam! Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen.

  Binnen BigBrands krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor initiatief en andere gave dingen.

  FD Gazellen

  Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazelle Award. BigBrands heeft deze mooie prijs al vier jaar op rij mogen winnen!

  FD Gazellen 2020


  FD Gazellen 2019


  FD Gazellen 2018


  FD Gazellen 2018


  Word jij mijn nieuwe collega?

  Zie jij jezelf hier 

  al tussen staan?

  Herjan

  Owner / Business development

  Mary

  Senior Accountmanager

  Vera

  Team Lead Internal Sales

  Dexter

  Internal Sales

  Bart

  Office Manager

  Elaine

  Lead Project Manager

  Jeroen 

  Internal Sales

  Yara

  Project Manager

  Beau 

  Internal Sales

  Yannick

  Internal Sales

  Maik

  Finance

  Volg ons op Instagram

  Zie jij jezelf al werken midden in het centrum van Rotterdam?

  Benieuwd naar where the magic happens? Bekijk ons kantoor in hartje centrum!